Tilkkumaatuskat

3 Tuote

Tilkkumaatuskapehmot ovat nimensä mukaisesti pehmeitä, erilaisista kangastilkuista ommeltuja söpöjä maatuskahahmoja. Innostus lähti yhdestä ihanalta asiakkaalta tulleesta tilaustyöstä, ja sen jälkeen olenkin saanut tehdä useiden vuosien aikana hurjan paljon erilaisia pehmomaatuskasöpöliinejä.

Tilkkumaatuskan korkeus on noin 29 cm. Kankaat ovat puuvillaa ja täytevanu polyesteriä. Tykkään käyttää koristeluina erilaisia pitsejä ja nauhoja, nappeja ja rusetteja. Maatuskassa on sekä käsin- että koneompelua. Suosittelen tilkkumaatuskaa koristeeksi tai hellävaraisiin leikkeihin, jotta se kestää mahdollisimman pitkään hyvännäköisenä. Ompelen kaikki osat lujasti kiinni, mutta en silti suosittele pehmoa pienille lapsille irtoavien osien, kuten nappien vuoksi. Maatuskan kasvot ja hiukset on tehty huopakankaasta, joka on helposti nyppyyntyvää, jos sitä hankaa paljon.

Jos tilkkumaatuskaan tulee tahra, suosittelen hellävaraista kostealla pyyhkimistä tahrakohtaan. Tahra kannattaa poistaa aina heti ihan tuoreeltaan. Pehmoa ei saa pestä pyykinpesukoneessa, sillä täytevanu paakkuuntuu kovassa pesukäsittelyssä. Maatuskapehmoa ei muutenkaan kannata liottaa vedessä, sillä koristeena saattaa olla esimerkiksi puisia nappeja. Pölyjä voi kätevästi poistaa teippiharjalla hellävaraisesti putsaten. Kiitos!

  • Näkymä
Uusi
Tilkkumaatuska Nelli-Noora Nekku
45,00 €
Uusi
Tilkkumaatuska Silvia Söpönen
45,00 €
Uusi
Tilkkumaatuska Viivi Valentiina
45,00 €