Neuleohjeet

23 TuotettaEnnen kuin tilaat, HUOMAATHAN, että neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse! Valitse siis verkkokaupan kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Älä valitse pelkälle neuleohjeelle kirjetoimitusta, sillä minulla ei valitettavasti ole mahdollisuutta postittaa neuleohjeita paperisina. Jos haluat ohjeesta paperiversion, voit tulostaa sen lähettämästäni tiedostosta itse. 

Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi myös muita tuotteitani, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen (kuten korut, kassit, pussukat ym), valitse siinä tapauksessa toimitustavaksi kirje tai paketti. Tällöin lähetän neuleohjeen sähköpostiin ja tilauksen muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse. Kiitos!

Otathan myös huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse käsin sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle välittömästi, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista.

Minut löytää Instagramista @heinikkidesign-tilin parista. Seuraisin mielelläni kanssaneulojieni luomuksia, joten käytä halutessasi hashtagia #heinikkidesign, niin pääsen ihastelemaan millaisia sukkia malleistani käsissänne syntyy. Lämmin kiitos sinulle ja neulomisen iloa!

  • Näkymä
-12.5%
Heinikin sukkakirja
Heinikin sukkakirja
28,00 € 32,00 €
Uusi
Lempparisukat
Lempparisukat
13,90 €
Uusi
Hugo, neuleohje kirjoneulesukkiin
Hugo, neuleohje kirjoneulesukkiin
6,90 €
-29%
Joulu-Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin
Joulu-Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin
4,90 € 6,90 €
6,90 €
6,90 €
6,90 €
5,90 €
6,90 €
5,90 €
6,90 €
6,90 €
6,90 €
6,90 €
6,90 €
16,00 €