Tuikkivat, neuleohje kirjoneulesukkiin

Tuikkivat, neuleohje kirjoneulesukkiin
Tuikkivat, neuleohje kirjoneulesukkiin Tuikkivat, neuleohje kirjoneulesukkiin Tuikkivat, neuleohje kirjoneulesukkiin Tuikkivat, neuleohje kirjoneulesukkiin Tuikkivat, neuleohje kirjoneulesukkiin Tuikkivat, neuleohje kirjoneulesukkiin Tuikkivat, neuleohje kirjoneulesukkiin Tuikkivat, neuleohje kirjoneulesukkiin Tuikkivat, neuleohje kirjoneulesukkiin

Neuleohje kauniisiin Tuikkivat-kirjoneulesukkiin

6,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa


Ennen kuin tilaat, HUOMAATHAN, että neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse! Valitse siis verkkokaupan kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Älä valitse pelkälle neuleohjeelle kirje- tai pakettitoimitusta, kiitos. Jos haluat ohjeesta paperiversion, voit tulostaa sen lähettämästäni tiedostosta itse. Ohjetta on helppo seurata myös puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.


Tuikkivat-sukista tuli aika talviset, sillä kuviot muistuttavat lumikiteitä tai kuurankukkia, mutta mielestäni Tuikkivat sopii talven lisäksi muihinkin vuodenaikoihin oikein hyvin erilaisten värivalintojen avulla. Voit neuloa Tuikkivat omilla lempiväreilläsi tai vaikka sesonkiin sopivaksi: jouluksi punaiset, itsenäisyyspäiväksi sini-valkoiset, talvipakkasille jäisen vaaleat, kesämokille räsymattomaisen kaikenkirjavat, ystävälle pinkit, graafiseen makuun musta-valkoiset tai vaikka äidille orvokin violetit. Tästä ohjeesta löytyy muutamia nättejä väriehdotelmia, joista voit saada kivoja ideoita lankavalintoihisi.


Tuikkivat-sukkien 17-sivuinen PDF-ohjelehtinen sisältää hyvät kaaviokuvat ja sanalliset ohjeet kauniisiin kirjoneulesukkiin kolmessa eri koossa:

Tuikkivat ohuemmasta langasta: kapeampi pohje

Koko: 38-39
Pohkeen ympärys: noin 34-38 cm
Puikot: 3 mm (ja 2,5 mm palmikkoneuleeseen + 1 apupuikko palmikonkiertoihin)
Lanka: Kaupunkilanka Rotvalli, Novita Nalle sekä muut saman vahvuiset langat (100g/260m)
Valmiiden sukkien paino: 176 g
Langanmenekki: pohjavärilanka 126 g, kuvioväri 1: 33 g, kuvioväri 2: 17 g
Tiheys: 29 silmukkaa ja 30 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design


Tuikkivat ohuemmasta langastaleveämpi pohje

Koko: 38-39
Pohkeen ympärys: noin 40-44 cm
Puikot: 3 mm (ja 2,5 mm palmikkoneuleeseen + 1 apupuikko palmikonkiertoihin)
Lanka: Kaupunkilanka Rotvalli, Novita Nalle sekä muut saman vahvuiset langat (100g/260m)
Valmiiden sukkien paino: 196 g
Langanmenekki: pohjavärilanka 140 g, kuvioväri 1: 36 g, kuvioväri 2: 20 g
Tiheys: 29 silmukkaa ja 30 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design


Tuikkivat paksummasta langasta

Koko: 38-39
Pohkeen ympärys: noin 40-44 cm
Puikot: 3,5 mm (ja 3 mm palmikkoneuleeseen + 1 apupuikko palmikonkiertoihin)
Lanka: Kaupunkilanka Kivijalka, Novita 7 veljestä sekä muut saman vahvuiset langat (100g/200m)
Langanmenekki: pohjavärilanka 173 g, kuvioväri 1: 43 g, kuvioväri 2: 18 g
Valmiiden sukkien paino: 234 g
Tiheys: 25 silmukkaa ja 27 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija: Heini Perälä - Heinikki design


Jos sinulla on useammat samankokoiset puikot, suosittelen että aloitat molemmat sukat yhtä aikaa. Näin sukat etenee samaan tahtiin ja niistä tulee mahdollisimman saman kokoiset. Vältät myös sen ongelman, että ensimmäisen sukan valmistuttua tuntuu työläältä aloittaa alusta toinen samanlainen.

Tämä neuleohje on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön, joten mallin käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty. Suunnittelemieni ja piirtämieni kaaviokuvien kokonainen tai osittainen jakaminen on kielletty (esimerkiksi Pinterestissä, Facebookissa, Instagramissa ynnä kaikilla muilla tavoin). Ohjeessa olevat tuotekuvat ovat minun ottamiani, joten näiden valokuvien luvaton käyttö on kielletty.


LUETHAN VIELÄ TARKKAAN:

- Neuleohje toimitetaan PDF-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. Jos olet tilaamassa pelkästään neuleohjetta, valitse kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi muita tuotteita, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen, valitse toimitustapa sen mukaan (kirje tai paketti). Tällöin lähetän ohjeen sähköpostiin ja muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse.

- Otathan myös huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse käsin sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle välittömästi, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista. Kiitos ja neulomisen iloa!

- Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen heinikkidesign@gmail.com.

Arvostelut 0 arvostelua