Tilkkumaatuska Silvia Söpönen

Tilkkumaatuska Silvia Söpönen
Tilkkumaatuska Silvia Söpönen

Suloinen ja ainutlaatuinen maatuskahahmo persoonallisen kodin koristeeksi.

Tuotetta rajoitettu erä.
45,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Suloiset maatuskamaiset pehmohahmot sopivat ihanasti kodin koristeeksi. Jokainen valmistamani tilkkumaatuska on ainoa laatuaan, sillä en koskaan valmista kahta täysin samanlaista maatuskapehmoa. Ihania kankaita on aivan liikaa, joten on paljon hauskempaa valmistaa jokaisesta tilkkumaatuskasta erilainen persoona. Tilkkumaatuskan korkeus on noin 29 cm ja leveys alavartalon leveimmästä kohdasta noin 16 cm.

Iloisen värikkäät kankaat ovat 100% puuvillaa, täytevanu polyesteria. Maatuskan kasvot ja hiukset ovat huopakangasta, joka saattaa nyppyyntyä, jos tuotteella esimerkiksi leikitään ja huopakankaaseen kohdistuu jatkuvasti hankausta. Tällöin mahdollisia nyppyjä voi varovaisesti poistaa mm. nukanpoistajalla. Maatuskan silmät ja suun olen ommellut käsinpistoilla virkkauslangalla. Posket on maalattu askartelumaalilla.

Jokaisella tilkkumaatuskalla on yksilölliset koristeet, mm. erilaisia nappeja, rusetteja ja kukkia. Nämä pienet koristelut olen ommellut käsin jämäkästi kiinni kankaaseen. Tilkkumaatuska on tarkoitettu lähinnä vain koristeeksi, eli ei missään nimessä ainakaan rajuihin leikkeihin eikä hyvin pienten lasten käsiin, jotka ovat siinä iässä, että leluja laitetaan suuhun.

Jos tilkkumaatuska likaantuu, suosittelen tahrakohtaan hellävaraista tahranpoistoa käsin pesten. Tuotetta ei saa laittaa likoamaan käsinpesuveteen, sillä sen koristeet (esim. puiset napit) saattavat pilaantua. Tilkkumaatuskaa ei ole tarkoitettu pestäväksi pyykinpesukoneessa.

Tuotteen suunnittelu ja kaavoitus, leikkuu, ompelu ja viimeistely: Heini Perälä, Handmade by Heini.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet