Runotytön sukat, neuleohje kirjoneulesukkiin

Runotytön sukat, neuleohje kirjoneulesukkiin
Runotytön sukat, neuleohje kirjoneulesukkiin Runotytön sukat, neuleohje kirjoneulesukkiin Runotytön sukat, neuleohje kirjoneulesukkiin Runotytön sukat, neuleohje kirjoneulesukkiin Runotytön sukat, neuleohje kirjoneulesukkiin

Neulo itsellesi kauniisti rönsyilevät Runotytön sukat.

3,90 €
6,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa


Ennen kuin tilaat, HUOMAATHAN, että neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse. Valitse siis verkkokaupan kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Älä valitse pelkälle neuleohjeelle kirje- tai pakettitoimitusta, kiitos. Jos haluat ohjeesta paperiversion, voit tulostaa sen lähettämästäni tiedostosta itse. Ohjetta on helppo seurata myös puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Runotytön sukkien 11-sivuinen PDF-ohjelehtinen sisältää hyvät kaaviokuvat ja sanalliset ohjeet kauniisiin kirjoneulesukkiin:

Runotytön sukat

Jalan koko: 39
Sukan mitat: Varren pituus 28 cm, jalkaterän pituus 25 cm
Puikot: 2,5 mm
Lanka: 400 m / 100 g, Lamana Merida
Värien menekki: Pohjaväri 1: 25 g, Pohjaväri 2: 29 g, Pohjaväri 3: 14 g, kuvioväri 24 g
Tiheys: 31 silmukkaa ja 32 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design
Tagit: #runotytönsukat, #heinikkidesign


Tämä neuleohje on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön, joten mallin käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty. Suunnittelemieni ja piirtämieni kaaviokuvien kokonainen tai osittainen jakaminen on kielletty. Ohjeessa ja verkkokaupassani olevat tuotekuvat ovat minun ottamiani, joten näiden valokuvien luvaton käyttö on kielletty. Kiitos!


LUETHAN VIELÄ TARKKAAN:

- Neuleohje toimitetaan PDF-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. Jos olet tilaamassa pelkästään neuleohjetta, valitse kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi muita tuotteita, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen, valitse toimitustapa sen mukaan (kirje tai paketti). Tällöin lähetän ohjeen sähköpostiin ja muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse.

- Otathan myös huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse käsin sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle välittömästi, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista. Kiitos ja neulomisen iloa!

- Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen heinikkidesign@gmail.com.


Arvostelut 0 arvostelua