Pikeeri, neuleohje kirjoneulesukkiin

Pikeeri, neuleohje kirjoneulesukkiin
Pikeeri, neuleohje kirjoneulesukkiin Pikeeri, neuleohje kirjoneulesukkiin Pikeeri, neuleohje kirjoneulesukkiin Pikeeri, neuleohje kirjoneulesukkiin

Neuleohje sydänkuvioisiin Pikeeri-kirjoneulesukkiin

3,90 €
6,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa


Ennen kuin tilaat, HUOMAATHAN, että neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse! Valitse siis verkkokaupan kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Älä valitse pelkälle neuleohjeelle kirje- tai pakettitoimitusta, kiitos. Jos haluat ohjeesta paperiversion, voit tulostaa sen lähettämästäni tiedostosta itse. Ohjetta on helppo seurata myös puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.


Pikeeri-sukkien 11-sivuinen PDF-ohjelehtinen sisältää hyvät kaaviokuvat ja sanalliset ohjeet suloisiin kirjoneulesukkiin kahdessa eri koossa:

Pikeeri-sukat (naiselle)

Koko: 38 / 39
Puikot: kirjoneuleeseen 3,5 mm, resoriin 3 mm + apupuikko palmikonkiertoihin
Lanka: Novita 7 veljestä ja 7 veljestä Nummi, 200 m / 100 g
Langanmenekki: Pääväri 7 veljestä Nummi 948 kelo 120 g. Kuvioväri 1: 7 veljestä 596 akileija 26 g, kuvioväri 2: 7 veljestä 588 kirsikka 26 g.
Tiheys: 24 silmukkaa ja 25 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design


Pikeeri-sukat (miehelle)

Koko: 42 (ja 45-46)
Puikot: kirjoneuleeseen 3,5 mm, resoriin 3 mm
Lanka: Novita 7 veljestä, 200 m / 100 g
Värien menekki: Pääväri 7 veljestä 391 kuusikko 120 g, kuvioväri 7 veljestä 039 korsi 50 g.
Tiheys: 24 silmukkaa ja 25 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:   Heini Perälä - Heinikki design


LUETHAN VIELÄ TARKKAAN:

- Neuleohje toimitetaan PDF-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. Jos olet tilaamassa pelkästään neuleohjetta, valitse kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi muita tuotteita, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen (kuten korvakorut ym), valitse toimitustapa sen mukaan (kirje tai paketti). Tällöin lähetän ohjeen sähköpostiin ja muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse.

- Otathan myös huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse käsin sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle välittömästi, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista. Kiitos ja neulomisen iloa!

- Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen heinikkidesign@gmail.com.

Arvostelut 0 arvostelua