Perenna, neuleohje kirjoneulesukkiin

Perenna, neuleohje kirjoneulesukkiin
Perenna, neuleohje kirjoneulesukkiin Perenna, neuleohje kirjoneulesukkiin Perenna, neuleohje kirjoneulesukkiin Perenna, neuleohje kirjoneulesukkiin Perenna, neuleohje kirjoneulesukkiin Perenna, neuleohje kirjoneulesukkiin

Perenna-sukat kauniilla kukkakuvioilla. Pitkävartisten kirjoneulesukkien neuleohje sisältää kaaviot ja ohjeet kahteen eri pohkeenleveyteen.

3,90 €
6,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa


Ennen kuin tilaat, HUOMAATHAN, että neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse! Valitse siis verkkokaupan kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Älä valitse pelkälle neuleohjeelle kirjetoimitusta. Jos haluat ohjeesta paperiversion, voit tulostaa sen lähettämästäni tiedostosta itse. Ohjetta on helppo seurata myös puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.


Kun neulepuikot keväällä vaihtuvat puutarhahansikkaisiin ja kädet mylläävät perennapenkkiä, voit löytää sieltä näiden sukkien inspiraation lähteen. Kauniit Perenna-sukat on luotu ilahduttamaan jokaista kukkien ystävää ympäri vuoden! Pitkävartiset Perenna-sukat neulotaan kirjoneuleena keskipaksusta sukkalangasta. Voit hyvin käyttää myös jämälankoja, ja neuloa jokaisen kukkakuvion eri värein. Perenna-sukat julkaistiin alunperin maaliskuussa 2024 Lankamaailman järjestämässä yhteisneulonnassa.


Perenna-sukkien 15-sivuinen PDF-ohje sisältää hyvät kaaviokuvat ja sanalliset ohjeet kirjoneulesukkien kahteen eri kokoon:

Perenna - kapeampi varsi:

Jalan koko: 38–39
Pohje: Varsi sopii parhaiten pohkeelle, jonka ympärys leveimmästä kohdasta on noin 37–39 cm
Sukan mitat: Varren pituus kantapään alta resorin yläreunaan 42 cm, jalkaterän pituus 25 cm
Puikot: 3 mm:n sukkapuikot + parsinneula silmukoimiseen ja lankojen päättelyyn
Lanka:  Gjestal Maija, 130 m / 50 g
Värit ja menekki: Pääväri: 124 g, kuvioväri 1: 24 g, kuvioväri 2: 23 g, kuvioväri 3: 25 g
Tiheys: 26 silmukkaa ja 29 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design
Tagit: #perennasukat, #heinikkidesign


Perenna - leveämpi varsi:

Jalan koko: 38–39
Pohje: Varsi sopii parhaiten pohkeelle, jonka ympärys leveimmästä kohdasta on noin 40–42 cm
Sukan mitat: Varren pituus kantapään alta resorin yläreunaan 42 cm, jalkaterän pituus 25 cm
Puikot: 3 mm:n sukkapuikot + parsinneula silmukoimiseen ja lankojen päättelyyn
Lanka:  Gjestal Maija, 130 m / 50 g
Värit ja menekki: Pääväri 130 g, kuvioväri 1: 25 g, kuvioväri 2: 26 g, kuvioväri 3: 25 g
Tiheys: 26 silmukkaa ja 29 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design
Tagit: #perennasukat, #heinikkidesignTämä neuleohje on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön, joten mallin käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty. Suunnittelemieni ja piirtämieni kaaviokuvien kokonainen tai osittainen jakaminen on kielletty. Ohjeessa ja verkkokaupassani olevat tuotekuvat ovat minun ottamiani, joten näiden valokuvien luvaton käyttö on kielletty. Kiitos!


LUETHAN VIELÄ TARKKAAN:

- Neuleohje toimitetaan PDF-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. Jos olet tilaamassa pelkästään neuleohjetta, valitse kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi muita tuotteita, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen, valitse toimitustapa sen mukaan (kirje tai paketti). Tällöin lähetän ohjeen sähköpostiin ja muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse.

- Otathan myös huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse käsin sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle välittömästi, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista. Kiitos!

- Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen heinikkidesign@gmail.com.


Arvostelut 0 arvostelua