Onneli, neuleohje kirjoneulesukkiin

Onneli, neuleohje kirjoneulesukkiin
Onneli, neuleohje kirjoneulesukkiin Onneli, neuleohje kirjoneulesukkiin Onneli, neuleohje kirjoneulesukkiin Onneli, neuleohje kirjoneulesukkiin Onneli, neuleohje kirjoneulesukkiin Onneli, neuleohje kirjoneulesukkiin Onneli, neuleohje kirjoneulesukkiin

Neuleohje ihaniin Onneli-sukkiin

6,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa


Ennen kuin tilaat, HUOMAATHAN, että neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse! Valitse siis verkkokaupan kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Älä valitse pelkälle neuleohjeelle kirje- tai pakettitoimitusta, kiitos. Jos haluat ohjeesta paperiversion, voit tulostaa sen lähettämästäni tiedostosta itse. Ohjetta on helppo seurata myös puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.


Onneli-sukkien 15-sivuinen PDF-ohjelehtinen sisältää hyvät kaaviokuvat ja sanalliset ohjeet kauniisiin kirjoneulesukkiin kahdessa eri koossa:


Onneli-sukat - kapeampi malli

Koko: 38-39
Pohkeen ympärys: noin 35-38 cm
Puikot: 3 mm + 1 apupuikko palmikonkiertoihin
Langanvahvuus: 100g/260m (esim. Kaupunkilanka Rotvalli, Novita Nalle sekä muut saman vahvuiset langat)
Valmiiden sukkien paino: noin 175 g
Langanmenekki: pohjavärilanka 120 g, kuvioväri 55 g
Aloitussilmukat: palmikkoneuleessa 80 s ja kirjoneuleessa 85 s
Tiheys: 29 silmukkaa ja 30 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design


Onneli-sukat - leveämpi malli

Koko: 38-39
Pohkeen ympärys: noin 39-42 cm
Puikot: 3 mm + 1 apupuikko palmikonkiertoihin
Lanka: 100g/260m (esim. Kaupunkilanka Rotvalli, Novita Nalle sekä muut saman vahvuiset langat)
Valmiiden sukkien paino: noin 190 g
Langanmenekki: pohjavärilanka 130 g, kuvioväri 60 g
Aloitussilmukat: palmikkoneuleessa 88 s ja kirjoneuleessa 93 s
Tiheys: 29 silmukkaa ja 30 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design

Tämä neuleohje on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön, joten mallin käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty. Suunnittelemieni ja piirtämieni kaaviokuvien kokonainen tai osittainen jakaminen on kielletty. Ohjeessa olevat tuotekuvat ovat minun ottamiani, joten näiden valokuvien luvaton käyttö on kielletty. Kiitos!


LUETHAN VIELÄ TARKKAAN:

- Neuleohje toimitetaan PDF-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. Jos olet tilaamassa pelkästään neuleohjetta, valitse kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi muita tuotteita, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen, valitse toimitustapa sen mukaan (kirje tai paketti). Tällöin lähetän ohjeen sähköpostiin ja muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse.

- Otathan myös huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse käsin sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle välittömästi, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista. Kiitos!

- Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen heinikkidesign@gmail.com.

Arvostelut 0 arvostelua