Olga, neuleohje kirjoneulesukkiin

Olga, neuleohje kirjoneulesukkiin
Olga, neuleohje kirjoneulesukkiin Olga, neuleohje kirjoneulesukkiin Olga, neuleohje kirjoneulesukkiin Olga, neuleohje kirjoneulesukkiin Olga, neuleohje kirjoneulesukkiin Olga, neuleohje kirjoneulesukkiin Olga, neuleohje kirjoneulesukkiin Olga, neuleohje kirjoneulesukkiin

Neuleohje pitsikuvioisiin Olga-kirjoneulesukkiin

3,90 €
6,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa


Ennen kuin tilaat, HUOMAATHAN, että neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse! Valitse siis verkkokaupan kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Älä valitse pelkälle neuleohjeelle kirje- tai pakettitoimitusta, kiitos. Jos haluat ohjeesta paperiversion, voit tulostaa sen lähettämästäni tiedostosta itse. Ohjetta on helppo seurata myös puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.


Kauniit Olga-sukat ovat saaneet nimensä mummuni Olgan mukaan, jolta olen perinyt rakkauteni käsitöihin. Olga-mummun taitolaji oli virkkaaminen, ja myös minulla on useita mummun virkkaamia pitsiliinoja ja verhokappoja aarteena ja muistona - ja käytössä tietenkin.

Olen muutenkin heikkona virkattuihin pitsitöihin, kirppiksillä etsin aina hyväkuntoisia tai upean värisiä pitsiliinoja. Niiden lisäksi tykkään erilaisista pitsinauhoista, joita tulee haalittua kangaskaupoista. Halusin saada näihin sukkiin vaikutelman, kuin niihin olisi sommiteltu erilaisia pitsinauhoja ja pitsikoristeita kauniiksi kokonaisuudeksi.


Olga-sukkien 16-sivuinen PDF-ohjelehtinen sisältää hyvät kaaviokuvat ja sanalliset ohjeet kauniisiin pitsisukkiin kahdessa eri koossa:

Olga-sukat (kapeampi pohje, ohuempi sukkalanka)

Koko: 38-39
Pohkeen ympärys: noin 34-39 cm
Puikot: 3 mm (ja 2,5 mm varren joustinneuleeseen)
Lanka: Kaupunkilanka Rotvalli, Novita Nalle sekä muut saman vahvuiset sukkalangat
Langanmenekki: pohjavärilanka 120 g, kuviolanka 60 g
Valmiiden, pääteltyjen sukkien paino: 180 g
Tiheys: 27 silmukkaa ja 30 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design


Olga-sukat (leveämpi pohje, paksumpi sukkalanka)

Koko: 38-39
Pohkeen ympärys: noin 43-48 cm
Puikot: 3,5 mm (ja 3 mm varren joustinneuleeseen)
Lanka: Novita 7 veljestä, Kaupunkilanka Kivijalka, Lankavan Ulla, Adlibris Socki sekä muut saman vahvuiset langat
Langanmenekki: pohjavärilanka 170 g, kuviolanka 95 g
Valmiiden, pääteltyjen sukkien paino: 265 g
Tiheys: 23 silmukkaa ja 26 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:   Heini Perälä - Heinikki design


LUETHAN VIELÄ TARKKAAN:

- Neuleohje toimitetaan PDF-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. Jos olet tilaamassa pelkästään neuleohjetta, valitse kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi muita tuotteita, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen, valitse toimitustapa sen mukaan (kirje tai paketti). Tällöin lähetän ohjeen sähköpostiin ja muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse.

- Otathan myös huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse käsin sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle välittömästi, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista. Kiitos ja neulomisen iloa!

- Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen heinikkidesign@gmail.com.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet