Mielikki, neuleohje kirjoneulesukkiin

Mielikki, neuleohje kirjoneulesukkiin
Mielikki, neuleohje kirjoneulesukkiin Mielikki, neuleohje kirjoneulesukkiin Mielikki, neuleohje kirjoneulesukkiin Mielikki, neuleohje kirjoneulesukkiin Mielikki, neuleohje kirjoneulesukkiin Mielikki, neuleohje kirjoneulesukkiin Mielikki, neuleohje kirjoneulesukkiin Mielikki, neuleohje kirjoneulesukkiin

Neuleohje ihaniin Mielikki-sukkiin

3,90 €
6,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa


Ennen kuin tilaat, HUOMAATHAN, että neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse! Valitse siis verkkokaupan kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Älä valitse pelkälle neuleohjeelle kirje- tai pakettitoimitusta, kiitos. Jos haluat ohjeesta paperiversion, voit tulostaa sen lähettämästäni tiedostosta itse. Ohjetta on helppo seurata myös puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.


Suunnittelin Mielikki-sukat alunperun Taito-järjestön kutsusta heidän Roosa Nauha 2020 -ohjekuvastoonsa. Oli ilo ja kunnia saada olla mukana neulomassa niin tärkeän asian puolesta. Kiitos Taito!

Mielikki-sukkien 15-sivuinen PDF-ohjelehtinen sisältää hyvät kaaviokuvat ja sanalliset ohjeet kauniisiin kirjoneulesukkiin kahdessa eri koossa:

Mielikki-sukat - kapeampi malli

Koko: 38
Pohkeen ympärys: noin 34-37 cm
Puikot: 2,5 mm + 1 apupuikko palmikonkiertoihin
Langanvahvuus: 100 g / 420 m (esim. Roosa Nauha -sukkalanka, Filcolana Arwetta Classic, Novita Venla ym.)
Valmiiden sukkien paino: noin 130 g
Langanmenekki: pääväri 95 g, kuvioväri 1: 18 g, kuvioväri 2: 18 g
Aloitussilmukat: palmikkoneuleessa 96 silmukkaa ja kirjoneuleessa 100 silmukkaa
Tiheys: 36 silmukkaa ja 37 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design


Mielikki-sukat - leveämpi malli

Koko: 38-39
Pohkeen ympärys: noin 39-43 cm
Puikot: 2,5 mm + 1 apupuikko palmikonkiertoihin
Langanvahvuus: 100 g / 340 m (esim. Drops Nord Uni Color, Sandnes Garn Sisu)
Valmiiden sukkien paino: noin 185 g
Langanmenekki: pohjavärilanka 134 g, kuvioväri 1: 26 g ja kuvioväri 2: 25 g
Aloitussilmukat: palmikkoneuleessa 108 silmukkaa ja kirjoneuleessa 114 silmukkaa
Tiheys: 35 silmukkaa ja 34 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design

Tämä neuleohje on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön, joten mallin käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty. Suunnittelemieni ja piirtämieni kaaviokuvien kokonainen tai osittainen jakaminen on kielletty. Ohjeessa ja verkkokaupassani olevat tuotekuvat ovat minun ottamiani, joten näiden valokuvien luvaton käyttö on kielletty. Kiitos!


LUETHAN VIELÄ TARKKAAN:

- Neuleohje toimitetaan PDF-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. Jos olet tilaamassa pelkästään neuleohjetta, valitse kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi muita tuotteita, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen, valitse toimitustapa sen mukaan (kirje tai paketti). Tällöin lähetän ohjeen sähköpostiin ja muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse.

- Otathan myös huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse käsin sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle välittömästi, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista. Kiitos ja neulomisen iloa!

- Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen heinikkidesign@gmail.com.


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet