Kirsikkaiset, neuleohje kirjoneulesukkiin

Kirsikkaiset, neuleohje kirjoneulesukkiin
Kirsikkaiset, neuleohje kirjoneulesukkiin Kirsikkaiset, neuleohje kirjoneulesukkiin Kirsikkaiset, neuleohje kirjoneulesukkiin Kirsikkaiset, neuleohje kirjoneulesukkiin Kirsikkaiset, neuleohje kirjoneulesukkiin Kirsikkaiset, neuleohje kirjoneulesukkiin Kirsikkaiset, neuleohje kirjoneulesukkiin Kirsikkaiset, neuleohje kirjoneulesukkiin Kirsikkaiset, neuleohje kirjoneulesukkiin Kirsikkaiset, neuleohje kirjoneulesukkiin

Neuleohje Kirsikkaiset-kirjoneulesukkiin

6,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa


Ennen kuin tilaat, HUOMAATHAN, että neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse! Valitse siis verkkokaupan kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Älä  valitse pelkälle neuleohjeelle kirjetoimitusta. Jos haluat ohjeesta paperiversion, voit tulostaa sen lähettämästäni tiedostosta itse. Ohjetta on helppo seurata myös puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Kukapa voisi vastustaa herkullisia kirsikoita? Minä en ainakaan. Minua on aina viehättänyt kaikki kirsikkakuvioiset vaatteet, kankaat ja esineet, joten halusin ehdottomasti saada suloisia kirsikoita myös villasukkiin.

Kirsikkaisten 14-sivuinen PDF-ohjelehtinen sisältää hyvät kaaviokuvat ja sanalliset ohjeet herkullisiin kirsikkasukkiin kahdessa eri koossa:


Kirsikkaiset (kapeampi pohje, ohuempi sukkalanka)

Koko: 38-39
Pohkeen ympärys: noin 35-40 cm, eli kapealle / normaalille säärelle
Puikot: 3 mm
Lanka: Novita Nalle (tai muut saman vahvuiset sukkalangat)
Langanmenekki: musta 115 g, punainen 35 g, vihreä 35 g
Valmiiden sukkien paino: 185 g
Tiheys: 27 silmukkaa ja 30 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design


Kirsikkaiset (leveämpi pohje, paksumpi sukkalanka)

Koko: 38-39
Pohkeen ympärys: noin 44-48 cm
Puikot: 3,5 mm (ja 3 mm varren joustinneuleeseen)
Lanka: Novita 7 veljestä, Kaupunkilanka Kivijalka, Lankavan Ulla ja muut saman vahvuiset langat
Langanmenekki: sininen 225 g, punainen 45 g, vihreä 55 g
Valmiiden sukkien paino: 321 g
Tiheys: 23 silmukkaa ja 25 kerrosta kirjoneuletta = 10x10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design

Tämä neuleohje on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön, joten mallin käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty. Suunnittelemieni ja piirtämieni kaaviokuvien kokonainen tai osittainen jakaminen on kielletty. Ohjeessa olevat tuotekuvat ovat minun ottamiani, joten näiden valokuvien luvaton käyttö on kielletty. Kiitos!


LUETHAN VIELÄ TARKKAAN:

- Neuleohje toimitetaan PDF-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. Jos olet tilaamassa pelkästään neuleohjetta, valitse kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi muita tuotteita, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen, valitse toimitustapa sen mukaan (kirje tai paketti). Tällöin lähetän ohjeen sähköpostiin ja muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse.

- Otathan myös huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse käsin sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle välittömästi, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista. Kiitos!

- Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen heinikkidesign@gmail.com.

Arvostelut 0 arvostelua