Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin

Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin
Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin

Neuleohje Kepposet-kirjoneulesukkiin

3,90 €
6,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa


Ennen kuin tilaat, HUOMAATHAN, että neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse! Valitse siis verkkokaupan kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Älä valitse pelkälle neuleohjeelle kirjetoimitusta. Jos haluat ohjeesta paperiversion, voit tulostaa sen lähettämästäni tiedostosta itse. Ohjetta on helppo seurata myös puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Veikeän hauskat Halloween-aiheiset sukkani saivat nimekseen Kepposet. Voitte varmaan uskoa, että näiden suunnitteleminen ja koeneulominen oli ihan älyttömän kivaa! Ihanan pitkät ylipolvensukat lämmittävät jalkoja ja ilahduttavat käyttäjää hauskoilla kuvioilla ja väreillä. Kepposet on helppo neuloa vaikka jämälangoista, eikä parin molempien sukkien tarvitse välttämättä olla identtiset. Näihin sukkiin voisi sopia hauskasti eriparisuus värien suhteen. Anna mielikuvituksen kuljettaa!

Kepposten 16-sivuinen ohje sisältää hyvät kaaviokuvat ja sanalliset ohjeet kirjoneulesukkien kahteen eri kokoon:

Kepposet kapeammalle pohkeelle:

Koko:  39
Pohkeen ympärys: noin 35-39 cm
Puikot: 3,5 mm
Lanka: Novita 7 veljestä, Kaupunkilanka Kivijalka ja muut saman vahvuiset sukkalangat
Langanmenekki: 275 g
Tiheys: 23 silmukkaa ja 25 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design


Kepposet leveämmälle pohkeelle:

Koko:  39
Pohkeen ympärys: noin 43-48 cm
Puikot: 3,5 mm
Lanka: Novita 7 veljestä, Kaupunkilanka Kivijalka ja muut saman vahvuiset sukkalangat
Langanmenekki: 320 g
Tiheys: 23 silmukkaa ja 25 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design


LUETHAN VIELÄ TARKKAAN:

- Neuleohje toimitetaan PDF-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. Jos olet tilaamassa pelkästään neuleohjetta, valitse kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi muita tuotteita, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen, valitse toimitustapa sen mukaan (kirje tai paketti). Tällöin lähetän ohjeen sähköpostiin ja muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse.

- Otathan myös huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse käsin sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle välittömästi, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista. Kiitos!

- Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen heinikkidesign@gmail.com.


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet