Hugo, neuleohje kirjoneulesukkiin

Hugo, neuleohje kirjoneulesukkiin
Hugo, neuleohje kirjoneulesukkiin Hugo, neuleohje kirjoneulesukkiin Hugo, neuleohje kirjoneulesukkiin Hugo, neuleohje kirjoneulesukkiin Hugo, neuleohje kirjoneulesukkiin Hugo, neuleohje kirjoneulesukkiin

Hugo-sukat söpöillä sugarskull-kuvioilla. Pitkävartisten kirjoneulesukkien neuleohje sisältää kaaviot ja ohjeet kahteen eri pohkeenleveyteen.

3,90 €
6,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa


Ennen kuin tilaat, HUOMAATHAN, että neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse! Valitse siis verkkokaupan kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Älä valitse pelkälle neuleohjeelle kirjetoimitusta. Jos haluat ohjeesta paperiversion, voit tulostaa sen lähettämästäni tiedostosta itse. Ohjetta on helppo seurata myös puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Söpö hymypoika Hugo on hyväntuulinen meksikolainen sugarskull-hahmo. Pitkävartiset Hugo-sukat neulotaan kirjoneuleena fingering-vahvuisesta ohuesta sukkalangasta. Hugo-sukat sopivat syksyiseen Halloween-teemaan ja kuolleiden muistopäivän sukiksi, ja näiden lisäksi ihan ehdottomasti myös kaikkiin muihinkin vuodenaikoihin ja tilanteisiin. Hugo pitää kukista ja iloisista väreistä!

Hugo-sukkien 15-sivuinen PDF-ohje sisältää hyvät kaaviokuvat ja sanalliset ohjeet kirjoneulesukkien kahteen eri kokoon:


Hugo - kapeampi varsi:

Jalan koko: 38–39
Pohje: Varsi sopii parhaiten pohkeelle, jonka ympärys leveimmästä kohdasta on noin 36–39 cm
Puikot: Kirjoneuleeseen 2,5 mm, resoriin 2 mm
Lanka: 420 m / 100 g, Filcolana Arwetta ja muut saman vahvuiset sukkalangat
Langankulutus: Pääväri 82 g, kuvioväri 55 g
Tiheys: 33 silmukkaa ja 35 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design


Hugo - leveämpi varsi:

Jalan koko: 38–39
Pohje: Varsi sopii parhaiten pohkeelle, jonka ympärys leveimmästä kohdasta on noin 39–42 cm
Puikot: Kirjoneuleeseen 2,5 mm, resoriin 2 mm
Lanka: 420 m / 100 g, nurja merino sock ja muut saman vahvuiset sukkalangat
Langankulutus: Pääväri 90 g, kuvioväri 60 g
Tiheys: 33 silmukkaa ja 35 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija: Heini Perälä - Heinikki design


LUETHAN VIELÄ TARKKAAN:

- Neuleohje toimitetaan PDF-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. Jos olet tilaamassa pelkästään neuleohjetta, valitse kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi muita tuotteita, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen, valitse toimitustapa sen mukaan (kirje tai paketti). Tällöin lähetän ohjeen sähköpostiin ja muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse.

- Otathan myös huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse käsin sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle välittömästi, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista. Kiitos!

- Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen
heinikkidesign@gmail.com.

Arvostelut 0 arvostelua