Heinikin sukkakirja

Heinikin sukkakirja
Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja Heinikin sukkakirja

Neuleohjekirja kauniiden kirjoneulesukkien ystäville!

25,00 €
32,00 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa


Odotettu Heinikin sukkakirja on täällä!

Haluaisitko kirjaan omistuskirjoituksen? Jos haluat, laitan mielelläni kirjaan signeerauksen tai omistuskirjoituksen. En kuitenkaan automaattisesti signeeraa kaikkia kauttani tilattuja kirjoja, sillä ymmärrän aivan hyvin että kaikki eivät halua siihen mitään pysyvää kirjoitusta. Jos toivot omistuskirjoitusta, jätä siitä maininta verkkokaupan kassalla kohdassa Lisätieto tilaukseen. Voit myös laittaa asiasta viestiä muutakin kautta ja kertoa, kenelle haluat kirjan omistettavan. 


Heinikki design -villasukat tunnetaan kirkkaista, voimakkaista väreistä ja niiden herkullisista yhdistelmistä. Pitkävartisten kirjoneulesukkien taidokas, hienopiirteinen kuviointi jatkuu varrensuusta varpaisiin saakka. Heini Perälän ensimmäisen oman kirjan inspiraation lähteitä ovat olleet muun muassa kukat, luonto, tähdistöt, mytologia, perinteet ja läheiset ihmiset. Kirjassa on 16 uutta kirjoneuleena toteutettavaa sukkadesignia, joista useassa on mitoitus kahdelle eri pohkeenleveydelle. Sukat neulotaan ohuista ja keskipaksuista langoista, ja kirjoneuleessa käytetään vain kahta väriä kerrallaan. Mukana on myös miesten malleja ja lyhytvartisia sukkia.


Kirjailija: Heini Perälä

Kustantamo: Moreeni, Otava

Julkaisu: heinäkuu 2023

ISBN: 978-951-1-47267-4

Muoto: Pehmeäkantinen kirja, 192 sivua

Valokuvat: Anna Wallendahr

Ulkoasu ja taitto: Satu Kontinen

Arvostelut 0 arvostelua