ENNAKKOTILAUS - Heinikin sukkakirja

ENNAKKOTILAUS - Heinikin sukkakirja
ENNAKKOTILAUS - Heinikin sukkakirja ENNAKKOTILAUS - Heinikin sukkakirja

Heinikin sukkakirjan arvioitu julkaisu on 7.7. Toimitan kirjat tilaajille heti, kun ne saapuvat painosta. Ennen tilaamista lue vielä tarkkaan koko tuotekuvaus!

32,00 €
Sisältää alv. 10 %


Odotettu Heinikin sukkakirja on pian täällä!

Heinikki design -villasukat tunnetaan kirkkaista, voimakkaista väreistä ja niiden herkullisista yhdistelmistä. Pitkävartisten kirjoneulesukkien taidokas, hienopiirteinen kuviointi jatkuu varrensuusta varpaisiin saakka. Heini Perälän ensimmäisen oman kirjan inspiraation lähteitä ovat olleet muun muassa kukat, luonto, tähdistöt, mytologia, perinteet ja läheiset ihmiset. Kirjassa on 16 uutta kirjoneuleena toteutettavaa sukkadesignia, joista useassa on mitoitus kahdelle eri pohkeenleveydelle. Sukat neulotaan ohuista ja keskipaksuista langoista, ja kirjoneuleessa käytetään vain kahta väriä kerrallaan. Mukana on myös miesten malleja ja lyhytvartisia sukkia.


Huomioithan vielä sen, että pystyn toimittamaan ennakkoon tilatut kirjat vasta sitten, kun kirjat on toimitettu minulle painosta. Ennakkotilaus ei valitettavasti tarkoita sitä, että kirjan saisi myös ennakkoon. Kun kirjat valmistuvat kirjapainosta, niitä aletaan lähettelemään saman aikaisesti ympäri Suomen kaikkiin kirjakauppoihin, jotka ovat tilanneet kirjaa myyntiin. Minä kirjailijana en saa omia kappaleitani yhtään sen aikaisemmin kuin kukaan muukaan, joten tämä on hyvä huomioida jo nyt, niin ei jää väärää kuvaa ennakkoon tilaamisesta.


Haluaisitko kirjaan omistuskirjoituksen? Jos haluat, laitan mielelläni kirjaan signeerauksen tai omistuskirjoituksen. En kuitenkaan automaattisesti signeeraa kaikkia kauttani tilattuja kirjoja, sillä ymmärrän aivan hyvin että kaikki eivät halua siihen mitään pysyvää kirjoitusta. Jos toivot omistuskirjoitusta, jätä siitä maininta verkkokaupan kassalla kohdassa Lisätieto tilaukseen. Voit myös laittaa asiasta viestiä muutakin kautta ja kertoa, kenelle haluat kirjan omistettavan. Kirjailija: Heini Perälä

Kustantamo: Moreeni, Otava

Julkaisu: heinäkuu 2023

ISBN: 978-951-1-47267-4

Muoto: Pehmeäkantinen kirja, 144 sivua

Valokuvat: Anna Wallendahr

Taitto ja graafinen ilme: Satu Kontinen

Arvostelut 0 arvostelua