Elina, neuleohje kirjoneulesukkiin

Elina, neuleohje kirjoneulesukkiin
Elina, neuleohje kirjoneulesukkiin Elina, neuleohje kirjoneulesukkiin Elina, neuleohje kirjoneulesukkiin Elina, neuleohje kirjoneulesukkiin Elina, neuleohje kirjoneulesukkiin

Neuleohje pitsikuvioisiin Elina-kirjoneulesukkiin

6,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa


Ennen kuin tilaat, HUOMAATHAN, että neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse! Valitse siis verkkokaupan kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Älä valitse pelkälle neuleohjeelle kirje- tai pakettitoimitusta, kiitos. Jos haluat ohjeesta paperiversion, voit tulostaa sen lähettämästäni tiedostosta itse. Ohjetta on helppo seurata myös puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.


Elina-sukissa näkyy rakkauteni perinteisiä käsityönä valmistettuja tekstiilejä ja pitsejä kohtaan. Ihailen vanhoja ryijyjä, raanuja, poppanaliinoja, kudottuja pirtanauhoja sekä erilaisin tekniikoin tehtyjä pitsejä ja inspiraatio tähän sukkamalliin tuli arvostuksestani tällaisia kädentaitoja kohtaa. Elina sattuu myös olemaan toinen nimeni.

Elina-sukkien ohje julkaistiin ensimmäisen kerran syksyllä 2022 Hand Finnishedin kautta Sukkasalaisuus 1:n syyskuun ohjeena.

Elina-sukkien 15-sivuinen PDF-ohjelehtinen sisältää hyvät kaaviokuvat ja sanalliset ohjeet kauniisiin pitsisukkiin kahdessa eri koossa:


Elina-sukat (kapea pohje)

Koko: 38
Pohkeen ympärys: noin 35–39 cm
Puikot: kirjoneuleeseen 3 mm ja resoriin 2,5 mm
Lanka: Novita Nalle, 260 m / 100 g
Langanmenekki: pääväri 60 g, kuvioväri 1: 56 g, kuvioväri 2: 50 g
Tiheys: 28 silmukkaa ja 31 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design


Elina-sukat (leveämpi pohje)

Koko: 38
Pohkeen ympärys: noin 43–46 cm
Puikot: kirjoneuleeseen 3 mm ja resoriin 2,5 mm
Lanka: Novita Nalle, 260 m / 100 g
Langanmenekki: pääväri 66 g, kuvioväri 1: 56 g, kuvioväri 2: 52 g
Tiheys: 28 silmukkaa ja 31 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:   Heini Perälä - Heinikki design


LUETHAN VIELÄ TARKKAAN:

- Neuleohje toimitetaan PDF-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. Jos olet tilaamassa pelkästään neuleohjetta, valitse kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi muita tuotteita, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen (kuten korvakorut ym), valitse toimitustapa sen mukaan (kirje tai paketti). Tällöin lähetän ohjeen sähköpostiin ja muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse.

- Otathan myös huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse käsin sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle välittömästi, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista. Kiitos ja neulomisen iloa!

- Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen heinikkidesign@gmail.com.

Arvostelut 0 arvostelua