Syksyllä 2022 vietetty ihana Unelmien Neuleviikonloppu saa nyt jatkoa:


Unelmoijan Neuleviikonloppu

Tunnelmallisessa Villa Hymyssä Pyhäjärvellä 3.-5.5.2024
 
Järjestäjinä Katja Rönkä / Villa Hymy ja Heini Perälä / Heinikki design


Tule viettämään kanssamme ihanaa keväistä viikonloppua ja hakemaan inspiraatiota neulomiseen! Katjan ja Heinin lämpimän lempeässä seurassa on helppo viihtyä. Luvassa leppoisaa oloa neuloen ja nauttien. Hemmottelemme sinua herkullisilla aterioilla, lempeällä joogalla ja kiireettömällä tunnelmalla.


Villa Hymy

Unelmien neuleviikonlopun tapahtumapaikkana on ihana Villa Hymy, joka sijaitsee Pyhäjärvellä, Pohjois-Pohjanmaalla. Villa Hymy on vanhaan kansakouluun luotu täyden palvelun rentoutumis- ja majoituspaikka, jonka kruunaa kauniit maalaismaisemat. Naapurista löytyy myös Emolahden uimaranta. Pyhäjärvi (86800) sijaitsee kätevästi nelostien varrella, suunnilleen puolessa välissä Oulun ja Jyväskylän välillä.

Villa Hymyä emännöi suurella sydämellä Katja, jonka keittiössä syntyy mitä herkullisimmat ruoat ja taivaallisimmat makeat herkut. Ruoan lisäksi Katjan sydämen asioita ovat monipuolisesti erityyppisten joogatuntien ohjaaminen, sekä äänimaljojen ympärille kootut, kokonaisvaltaiset ja aisteja hellivät rentoutushetket.

Neuleviikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus osallistua Katjan joogahetkiin, joita hän on suunnitellut varta vasten neulojan lihasjumeja ajatellen. Katja pitää meille viikonlopun aikana myös yhden äänimaljarentoutuksen.


Heinikki design 

Unelmien neuleviikonlopun toinen järjestäjä Heini tekee työkseen neulesuunnittelua, ja hänen lempijuttunsa ovat kirjoneulesukat. Heinin ihania sukkamalleja on nähty niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin neuleohjekirjoissa ja -lehdissä.

Neulesuunnittelu on aika lailla itsekseen tehtävää työtä, joten Heini odottaa innolla tältä viikonlopulta, että hän pääsee neulomaan yhdessä samanhenkisten harrastajien seurassa. 

Heini on suunnitellut viikonloppua varten aivan uuden sukkamallin, ja osallistujat saavat ohjeen omakseen. Viikonlopun aikana voi neuloa vaikka näitä sukkia, tai mitä tahansa kukin haluaakaan. Omia keskeneräisiä projekteja voi ottaa mukaan ja käyttää viikonlopun juuri niiden omien unelmaprojektiensa parissa.


OHJELMA

Viikonloppua varten laadittu aikataulu näyttää tältä ja pienet muutokset ohjelmassa on mahdollisia:


Perjantai 3.5.

klo 17 Saapuminen ja majoitukseen asettuminen

klo 18 Tervetuloa: alkudrinksut ja naposteltavaa, toisiimme tutustumista, viikonlopun ohjelman esittelyä, sukkamallin julkistus ja vapaata neulomista sekä olemista.

Klo 20 Illallinen juhlasalissa, jonka jälkeen vapaata olemista ja neulomista vaikka yömyöhään.


Lauantai 4.5.

klo 10 Brunssi juhlasalissa

klo 11 Vapaata neulomista yhdessä tai omassa rauhassa

Klo 12 Luomalla-lankakauppiaan vierailu

klo 14 Lounas juhlasalissa

klo 15 Vapaata neulomista yhdessä tai omassa rauhassa

klo 17 Lempeää joogaa neulojille

klo 18 Sauna lämpeää

klo 20 Illallinen juhlasalissa, vapaata oleskelua ja neulomista

klo 21 Äänimaljarentoutus, jonka jälkeen voi vetäytyä yöpuulle tai jatkaa vielä ihanan rauhaisan yöneulomisen parissa.


Sunnuntai 5.5.

klo 8 Aamukahvit pienen suolaisen kera

klo 9 Energisoiva jooga

klo 10:30 Brunssi juhlasalissa, jonka jälkeen vapaata neulomista

klo 13 Neulerinki ja viikonlopun päätös


Viikonlopun aikana saat osallistua juuri niihin aktiviteetteihin, jotka kutsuvat sinua. Mikään ei ole pakollista, vaan tärkeintä on että nautit olostasi. Neuloa saa ihan joka välissä niin paljon kuin haluaa, vaikkei sitä ole ohjelmassa erikseen mainittu joka kohdassa. Toivomme, että saat viettää rentouttavan viikonlopun neulomisen ja oman ajan parissa. HINNAT

- 295 € majoituksella (huoneet jaetaan varausjärjestyksessä)

- 225 € ilman majoitusta

Unelmoijan neuleviikonlopun paketti on hinnaltaan 295 euroa. Hinta sisältää ohjelman lisäksi kahden yön majoituksen ja ohjelmassa mainitut herkulliset ruoat. Majoitusvaihtoehtoja voi tiedustella suoraan Katjalta, villahymy@gmail.com. Majoituspaikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea niiden suhteen.

Unelmoijan neuleviikonloppuun on myynnissä myös osallistumispaikkoja ilman majoitusta, jos koet että haluat viettää yöt lähellä sijaitsevassa kodissasi tai muussa itse järjestetyssä majapaikassa. Osallistumismaksu ilman Villa Hymyn majoitusta on hinnaltaan 225 euroa, ja silloin maksu sisältää koko viikonlopun ohjelman ja kaikki ruokailut. ILMOITTAUTUMISSÄÄNNÖT

- Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 22.3.2024 klo 9 ja se tehdään lunastamalla varausmaksu verkkokaupasta osoitteesta: holvi.com/shop/hymyjooga

- Tiedustelut sähköpostitse Katja: villahymy@gmail.com ja Heini: heinikkidesign@gmail.com

- Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan varausmaksu 100 euroa. Loput osallistumismaksusta suoritetaan 28.4.2024 mennessä.

- Neuleviikonloppu toteutuu, mikäli saamme 14.4.2024 mennessä riittävän määrän ilmoittautumisia.


PERUUTUSEHDOT 

- Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksu 100 euroa palautetaan vain, mikäli viikonloppu ei toteudu.

- Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, voit myydä/siirtää paikkasi jollekulle toiselle. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään kanssamme ihanaa viikonloppua neuloen, rentoutuen ja herkutellen.

Nähdään Villa Hymyssä! 

Villa Hymy - Pellikantie 421, 86800 PyhäjärviVilla Hymy
Facebookissa ja Instagramissa


Heinikki design
Facebookissa ja Instagramissa