Tervehdys!

Onpa ihanaa että löysit sivulleni ja tulit tutustumaan tuotteisiini.


Heinikki designin ihastuttavien neulemallien parissa puuhastelen minä, Heini Perälä, täältä rauhalliselta Pohjois-Pohjanmaalta. Olen koulutukseltani vaatetusartesaani, ja olen työskennellyt nyt kymmenen vuotta käsityöyrittäjänä.


Olen aina tykännyt tehdä erilaisia käsitöitä ja myös neulominen on kuulunut rakkaimpiin harrastuksiini jo hyvin pitkän ajan. Elämän erilaisten ajanjaksojen myötä neuleharrastus on kokenut monenlaisia vaiheita, ja välillä se on jäänyt kokonaan poiskin muiden asioiden täyttäessa työpäiviä ja vapaa-aikaa. Joitakin vuosia sitten hurahdin ihan täysin upeisiin kirjoneuleisiin. Rakas harrastus alkoi pikkuhiljaa muuttua mielessäni myös unelmaksi omista neulemalleista. Ideoita omiin kirjoneulesukkiin alkoi putkahdella jopa keskellä yötä, joten päätin uskaltautua tähän mielenkiintoiseen neulesuunnittelun maailmaan.


Tyylini on aina ollut hitusen persoonallinen, innostun voimakkaista väreistä ja näyttävistä kuoseista. Käsitöiden tekeminen on minulle paljon muutakin kuin valmiiden ohjeiden seuraamista ja valmiiksi piirrettyjen kaavojen käyttämistä. Luova puoleni oikein vaatii sitä, että pääsen kokeilemaan ja toteuttamaan ihan omia ideoitani. Oman persoonallisen jutun löytäminen ja toteuttaminen on minulle sydämen asia ja voimavara kaikessa tekemisessä. Persoonallisuus, koristeellisuus ja upeat värit näkyvät myös suunnittelemissani neulemalleissa. 


Minut löytää Instagramista @heinikkidesign-tilin parista. Seuraisin mielelläni kanssaneulojieni luomuksia, joten käytä halutessasi hashtagia #heinikkidesign, niin pääsen ihastelemaan, millaisia sukkia malleistani käsissänne syntyy. Lämmin kiitos sinulle että olet valinnut juuri minun neuleohjeeni. Oikein paljon iloa neulomiseen ja ihania onnistumisen hetkiä!