Unelmien neuleviikonloppu

Tunnelmallisessa Villa Hymyssä Pyhäjärvellä 28.-30.10.2022
 

Järjestäjinä Katja Rönkä / Villa Hymy ja Heini Perälä / Heinikki design.

Tule viettämään kanssamme ihanaa viikonloppua ja hakemaan inspiraatiota neulomiseen. Saat samalla hengitellä syksyistä maalaisilmaa ja ladata akkuja loppuvuotta varten. Katjan ja Heinin lämpimän lempeässä seurassa on helppo viihtyä. Luvassa leppoisaa oloa neuloen ja nauttien. Hemmottelemme sinua herkullisilla aterioilla, lempeällä joogalla ja kiireettömällä tunnelmalla.


Tutustumme lankojen värjäykseen luonnon omilla väriaineilla Eveliina Happosen opastuksella.

Lankapakun ja Luomalla-verkkokaupan yrittäjä Anna Luomajärvi tulee lauantaina esittelemään ja myymään valikoimansa sukkalankoja.


Villa Hymy

Unelmien neuleviikonlopun tapahtumapaikkana on ihana Villa Hymy, joka sijaitsee Pyhäjärvellä, Pohjois-Pohjanmaalla. Villa Hymy on vanhaan kansakouluun luotu täyden palvelun rentoutumis- ja majoituspaikka, jonka kruunaa kauniit maalaismaisemat. Naapurista löytyy myös Emolahden uimaranta.

Villa Hymyä emännöi suurella sydämellä Katja, jonka keittiössä syntyy mitä herkullisimmat ruoat ja taivaallisimmat makeat herkut. Ruoan lisäksi Katjan sydämen asioita ovat monipuolisesti erityyppisten joogatuntien ohjaaminen, sekä äänimaljojen ympärille kootut, kokonaisvaltaiset ja aisteja hellivät rentoutushetket.

Neuleviikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus osallistua Katjan joogahetkiin, joita hän on suunnitellut varta vasten neulojan lihasjumeja ajatellen. Katja pitää meille viikonlopun aikana myös yhden äänimaljarentoutuksen.


Heinikki design 

Unelmien neuleviikonlopun toinen järjestäjä Heini tekee työkseen neulesuunnittelua, ja hänen lempijuttunsa ovat kirjoneulesukat. Heinin ihania sukkamalleja on nähty niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin neuleohjekirjoissa ja -lehdissä.

Neulesuunnittelu on aika yksinäistä työtä, joten Heini odottaa tätä viikonloppua innolla, jotta pääsee neulomaan yhdessä samanhenkisten harrastajien seurassa.

Heini on suunnitellut viikonloppua varten aivan uuden sukkamallin nimeltään Harmonia, ja osallistujat saavat ohjeen omakseen. Viikonlopun aikana voi neuloa vaikka näitä sukkia, tai mitä tahansa kukin haluaakaan.

Harmonia-sukat ovat kirjoneuletta, ja ne neulotaan keskivahvasta sukkalangasta (260m/100g). Päävärin lisäksi sukissa käytetään kahta kuvioväriä. Malli on suunniteltu naisen jalkaan sopivaksi.OHJELMA:

Perjantai 28.10.

klo 17 Saapuminen ja majoitukseen asettuminen

klo 18 Tervetuloa: viikonlopun ohjelman esittelyä, sukkamallin julkistus, tutustumista ja vapaata olemista.

Klo 20 Illallinen juhlasalissa, jonka jälkeen vapaata olemista ja neulomista vaikka yömyöhään. 


Lauantai 29.10.

klo 10 Brunssi juhlasalissa

klo 11 Neulomista ja Lankapaku

klo 14 Lounas juhlasalissa

klo 15 Lankojen värjäystä

klo 18 Lempeää joogaa neulojille

klo 19 Saunomista

klo 20:30 Illallinen juhlasalissa, vapaata oleskelua ja neulomista.

klo 22 Äänimaljarentoutus


Sunnuntai 30.10.

klo 8 Aamujoogaa 

klo 11 Brunssi juhlasalissa

klo 12:30 Neulerinki ja viikonlopun fiilikset

klo 14 Kiitokset ja kotimatkalle

Viikonlopun aikana saat osallistua juuri niihin aktiviteetteihin, jotka kutsuvat sinua. Mikään ei ole pakollista, vaan tärkeintä on että nautit olostasi. Toivomme, että saat viettää rentouttavan viikonlopun neulomisen ja oman ajan parissa.HINNAT:

- 240€ majoituksen kera

- 180€ ilman majoitusta

Unelmien neuleviikonlopun paketti on hinnaltaan 240 euroa. Hinta sisältää ohjelman lisäksi kahden yön majoituksen ja ohjelmassa mainitut herkulliset ruoat. Villa Hymystä löytyy majoituspaikkoja kahdeksalle hengelle, joten neuleviikonlopun majoituspakettia myydään kahdeksan kappaletta. Majoitusvaihtoehtoja voi tiedustella suoraan Katjalta, villahymy@gmail.com.

Unelmien neuleviikonloppuun on myynnissä myös osallistumispaikkoja ilman majoitusta, jos koet että haluat viettää yöt lähellä sijaitsevassa kodissasi. Tällaisen vaihtoehdon hinta on 180 euroa, ja silloin maksu sisältää koko viikonlopun ohjelman ja kaikki ruokailut. Majoituksetonta osallistumispaikkaa myydään myös kahdeksan kappaletta.


ILMOITTAUTUMISSÄÄNNÖT: 

- Ilmoittautuminen alkaa 10.8.2022.

- Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse Katja: villahymy@gmail.com ja Heini: heinikkidesign@gmail.com.

- Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan varausmaksu 50 euroa. Loput osallistumismaksusta suoritetaan 28.9.2022, jolloin viikonlopun toteutuminen varmistuu.

- Neuleviikonloppu toteutuu, mikäli saamme 28.9. mennessä riittävän määrän ilmoittautumisia.


PERUUTUSEHDOT:
 
- Varausmaksu 50 euroa palautetaan vain, mikäli viikonloppu ei toteudu.

- 28.9. jälkeen ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi, eikä osallistumismaksua palauteta.

- Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, voit myydä/siirtää paikkasi jollekulle toiselle.
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään kanssamme ihanaa viikonloppua neuloen, rentoutuen ja herkutellen.

Nähdään Villa Hymyssä! Villa Hymy
Facebookissa ja Instagramissa


Heinikki design
Facebookissa ja Instagramissa