Kangastaulut

2 Tuotetta

Kangastaulu, tilkkuviiri, seinävaate... tätä tuotetta on vaikea nimetä, mutta se on siltikin aivan ihastuttava koriste seinällesi. Tuore innostukseni tilkkutöihin poiki erän söpöjä kangastauluja, jotka tuovat iloa ja ihanuutta kotisi sisustukseen. Jokainen kangastaulu on ainoa laatuaan, eli yksilöllinen kappale värien ja tekstin puolesta. Taulun voi ripustaa riippumaan mukana tulevan irtonaisen nauhan avulla, jolloin tarvitset vain yhden naulan tai koukun seinälle. Jos et halua käyttää ripustusnauhaa, taulun voi ripustaa kahdella naulalla myös puurimasta roikkumaan.

Jokaisessa kangastaulussa on käsinpainettu teksti. Taulujen koot vaihtelee muutamilla senteillä, mutta suunnilleen yhden taulun koko on noin 25cm x 47cm. Työn nurjalla puolella on yksivärinen puuvillakangas. Tilkkuviirin kankaat ovat 100% puuvillaa. Työn sisällä oleva pehmikevanu on polyesteria. Käsinpainettu teksti on kiinnitetty kankaalle prässäämällä kuumalla, joten sen pitäisi kestää pesua. Taulua ei kuitenkaan kannata turhaan pestä, vaan sen siistinä pitämiseen riittää hellävarainen imurointi tai tuuletus.

Tuotteen ideointi ja suunnittelu, kaavoitus, leikkuu, tekstin ideointi ja kankaalle painaminen, ompelu, viimeistely ja valokuvaus: Heini Perälä, Handmade by Heini Y-tunnus 2524666-4, Suomi.

  • Näkymä
-20%
Tilkkuviiri valkoinen/sininen
Tilkkuviiri valkoinen/sininen
23,20 € 29,00 €
-20%
Tilkkuviiri lila/mintunvihreä
Tilkkuviiri lila/mintunvihreä
23,20 € 29,00 €