Olkalaukut

Tämä suloinen ja kevyt pikkulaukku on kätevä ja kaunis menokaveri kaiken ikäisille naisille ja tytöille. Laukku on sopivan kokoinen muutamille tarpeellisimmille tavaroille, eli sinne mahtuu hyvin puhelin, lompakko, avaimet ja jotain muuta pientä. Herkulliset kankaat ilahduttaa sinua ja varmasti myös vastaantulijoita. Laukkukangas on vahvistettu tukikankaalla. Laukun korkeus on 23cm ja leveys pulleimmasta kohdasta noin 30cm. Läpässä on magneettilukko, jonka avulla laukun saa suljettua. Sisäpuolelta löytyy ihana vuorikangas ja kaksi pientä taskua, joihin mahtuu esimerkiksi puhelin tai muuta pientä. Hihnassa on säätösolki, joten hihnan pituuden voi säätää itselleen sopivaksi. Maksimissaan hihnan pituus on noin 140cm. Laukun kankaat ovat materiaaliltaan puuvillaa, olkahihna polypropeenia.

Jos laukkuun tulee tahra, suosittelen hellävaraista käsin puhdistusta tahrakohtaan. Jos laukku täytyy pestä kokonaan, suosittelen käsinpesua. Laukkua ei kannata liottaa pitkään vedessä. Silitys puuvillalle soveltuvalla lämmöllä.

Jokaista laukkua on vain yksi laatuaan, joten laukut ovat ainutlaatuisia kappaleita. Suunnittelu, kaavoitus, leikkuu, ompelu ja viimeistely: Heini Perälä / Handmade by Heini, Suomi Finland.