Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin

Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin
Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin Kepposet, neuleohje kirjoneulesukkiin

Neuleohje Kepposet-kirjoneulesukkiin

5,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Veikeän hauskat Halloween-aiheiset sukkani saivat nimekseen Kepposet.
Voitte varmaan uskoa, että näiden suunnitteleminen ja koeneulominen oli ihan älyttömän kivaa! Ihanan pitkät ylipolvensukat lämmittävät jalkoja ja ilahduttavat käyttäjää hauskoilla kuvioilla ja väreillä. Kepposet on helppo neuloa vaikka jämälangoista, eikä parin molempien sukkien tarvitse välttämättä olla identtiset. Näihin sukkiin voisi sopia hauskasti eriparisuus värien suhteen. Anna mielikuvituksen kuljettaa!

Neuleohjeeni ovat PDF-muodossa olevia sähköisiä tiedostoja, ja ne lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Valitse neuleohjeelle ilmainen sähköpostitoimitus verkkokaupan kassalla. Ohjetta on helppo seurata puhelimella, tabletilla ja tietokoneella, tai sen voi myös halutessaan tulostaa paperille. Otathan huomioon, että verkkokaupan ohjelmisto ei pysty lähettämään neuleohjetta automaattisesti heti tilauksen saavuttua, vaan minun täytyy lähettää jokainen neuleohje itse sähköpostitse. Ohje ei siis välttämättä saavu sinulle heti, mutta pyrin kyllä lähettämään tilatut ohjeet niin pian kuin vain on sillä hetkellä mahdollista.


Kepposten 15-sivuinen ohje sisältää hyvät kaaviokuvat ja sanalliset ohjeet kirjoneulesukkien kahteen eri kokoon:

Kepposet kapeammalle pohkeelle:

Koko:  39
Pohkeen ympärys: noin 35-40 cm
Puikot: 3,5 mm
Lanka: Novita 7 veljestä, Kaupunkilanka Kivijalka ja muut saman vahvuiset sukkalangat
Langanmenekki: 275g
Tiheys: 23 silmukkaa ja 25 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki design


Kepposet leveämmälle pohkeelle:

Koko:  39
Pohkeen ympärys: noin 43-48 cm
Puikot: 3,5 mm
Lanka: Novita 7 veljestä, Kaupunkilanka Kivijalka ja muut saman vahvuiset sukkalangat
Langanmenekki: 320g
Tiheys: 23 silmukkaa ja 25 kerrosta kirjoneuletta = 10 x 10 cm
Suunnittelija:  Heini Perälä - Heinikki designNeuleohje toimitetaan PDF-tiedostona asiakkaan sähköpostiin. Jos olet tilaamassa pelkästään neuleohjetta, valitse kassalla toimitustavaksi Neuleohjeen sähköpostitoimitus. Jos tilauksesi sisältää neuleohjeen lisäksi muita tuotteita, jotka tarvitsevat fyysisen postituksen, valitse toimitustapa sen mukaan (kirje tai paketti). Tällöin lähetän ohjeen sähköpostiin ja muut tuotteet tavalliseen tapaan postitse.

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen handmadebyheini@hotmail.com.

Arvostelut 0 arvostelua