Tilkkuviiri vaaleanpunainen/harmaa

Tilkkuviiri vaaleanpunainen/harmaa
Tilkkuviiri vaaleanpunainen/harmaa Tilkkuviiri vaaleanpunainen/harmaa

Kankainen tilkkutyönä valmistettu seinävaate kotisi koristeeksi

23,20 €
29,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Kangastaulu, tilkkuviiri, seinävaate... tätä tuotetta on vaikea nimetä, mutta se on siltikin aivan ihastuttava koriste seinällesi. Tuore innostukseni tilkkutöihin poiki erän söpöjä kangastauluja, jotka tuovat iloa ja ihanuutta kotisi sisustukseen. Jokainen kangastaulu on ainoa laatuaan, eli yksilöllinen kappale värien ja tekstin puolesta. Taulun voi ripustaa riippumaan mukana tulevan irtonaisen nauhan avulla, jolloin tarvitset vain yhden naulan tai koukun seinälle. Jos et halua käyttää ripustusnauhaa, taulun voi ripustaa kahdella naulalla myös puurimasta roikkumaan.

Tässä kangastaulussa on käsinpainettu teksti Jokainen päivä kanssasi on lempipäiväni. Tämän taulun leveys on 25,8cm. Puinen ripustusrima on vähän leveämpi, sen leveys on 30,2cm. Työn korkeus yläreunasta, eli puurimasta, viirin kärkeen asti mitattuna on 47,7cm. Työn nurjalla puolella on yksivärinen, vaalea puuvillakangas.  

Tilkkuviirin kankaat ovat 100% puuvillaa. Työn sisällä oleva pehmikevanu on polyesteria. Käsinpainettu teksti on kiinnitetty kankaalle prässäämällä kuumalla, joten sen pitäisi kestää pesua. Taulua ei kuitenkaan kannata turhaan pestä, vaan sen siistinä pitämiseen riittää hellävarainen imurointi tai tuuletus.

Tuotteen ideointi ja suunnittelu, kaavoitus, leikkuu, tekstin ideointi ja kankaalle painaminen, ompelu, viimeistely ja valokuvaus: Heini Perälä, Handmade by Heini Y-tunnus 2524666-4, Suomi.

Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua