Joulumaatuska, Hertta Hempeys

Pehmoinen tilkkumaatuska

35,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Varastossa 1 kpl

Tilkkumaatuskapehmot ovat nimensä mukaisesti pehmeitä, erilaisista kangastilkuista ommeltuja söpöjä hahmoja. Innostus lähti yhdestä ihanalta asiakkaalta tulleesta tilaustyöstä, ja nyt olen saanut tehdä jo hurjan paljon erilaisia söpöliinejä muillekin asiakkaille. Välillä koitan keretä tehdä joitain kappaleita myös tänne verkkokaupan puolelle myyntiin. 

Tilkkumaatuskan korkeus on noin 28cm. Kankaat ovat puuvillaa ja täytevanu polyesteriä. Tykkään käyttää koristeluina erilaisia pitsejä ja nauhoja, nappeja ja rusetteja. Maatuskassa on sekä käsin- että koneompelua. Suosittelen tilkkumaatuskaa koristeeksi tai hellävaraisiin leikkeihin, jotta se kestää mahdollisimman pitkään hyvännäköisenä. Ompelen kaikki osat lujasti kiinni, mutta silti suosittelen pehmoa pienille lapsille vain koristekäyttöön irtoavien osien, kuten nappien vuoksi. Maatuskan kasvot ja hiukset on tehty askarteluhuovasta, joka on helposti nyppyyntyvää, jos sitä hankaa paljon.

Jos tilkkumaatuskaan tulee tahra, suosittelen hellävaraista käsinpesua tahrakohtaan. Pehmoa ei kannata pestä koneessa, eikä muutenkaan saa liottaa vedessä, sillä koristeena saattaa olla esimerkiksi puisia nappeja. Kiitos!

Arvostelut 0 arvostelua