Maatuska-esiliina, vihreä

Käsinpainettu maatuskaesiliina

39,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Varastossa 1 kpl

Näiden suloisten maatuska-essujen printti on omaa designiani, ja se kertoo ihastuksestasi maatuskoihin. Tämä maatuska on varsinainen herkkusuu, joten se on ihan parasta seuraa leipomushetkiin, ja saa takuulla hymyn kanssaleipojien huulille. Jokainen esiliina on alusta loppuun saakka käsityötä, jopa painoseuloista lähtien. Maatuska-esiliinat on käsinpainettu kotimaisella Emo-Tuotannon painovärillä. Painatus on kiinnitetty kankaalle kuumalla prässillä, joten painatus kestää pesua. Kankaat ovat 100% puuvillaa. Esiliinan koko on noin 51x87 cm, leveimmältä ja pisimmältä kohdalta mitattuna. Esiliinassa on kahdet mustat, puuvillanauhasta valmistetut solmimisnauhat, jotka solmitaan niskan taakse ja vyötärön ympärille. Rakkaudella valmistettu, persoonallinen ja kotimainen käsityötuote!

Jokainen esiliina on käsityönä painettu ja ommeltu, joten luonnollisesti pieniä eroavaisuuksia saattaa löytyä. Näin suuri painatus tarvitsee myös isot painoseulat, ja käsin painettaessa jokaisesta painatuksesta tulee omanlaisensa. Painokuvasta saattaa löytyä pieniä kauneusvirheitä, esimerkiksi pieni pisara painoväriä saattaa puuttua jostain kohtaa painatusta, jos painettaessa juuri siinä kohtaa seulaa tai kangasta on ollut joku pieni roska. Tällainen kauneusvirhe voi olla niin pienenpieni, ettei sitä edes huomaa. Esiliinan voi pestä käsin tai koneessa 40 asteen ohjelmalla. Suosittelen essulle silitystä puuvillalle sopivalla lämmöllä. 

Painokuosin suunnittelu ja piirtäminen, tuotteen suunnittelu ja kaavoitus, kankaan painaminen, leikkuu, ompelu ja viimeistely: Heini Perälä, Handmade by Heini Y-tunnus 2524666-4, Suomi. 


Arvostelut 0 arvostelua